سمعک وایرلس

Home » برند سمعک » سمعک یونبترون » سمعک وایرلس

سمعک وایرلس ( بلوتوث دار ) چیست؟

سمعک وایرلس از نسل سمعک‌های هوشمند است که از تکنولوژی وایرلس یا بی سیم استفاده می کند. تکنولوژی وایرلس باعث برقراری ارتباط هر دو سمعک موجود بر روی گوش، بدون وجود سیم می شود. شنوایی دو گوشی باعث می شود تا فرد با شنوایی طبیعی بتواند از وجود هر دو گوش خود بهره ببرد. کم شنوایی باعث نقص در شنوایی دو گوشی می شود. سمعک های موجود بر روی دو گوش با همدیگر ارتباط برقرار می کنند و اطلاعات خود را به اشتراک می گذارند. ارتباط بی سیم باعث می شود تا میزان رضایت از سمعک وایرلس بالا رود. امروزه برندهای مختلف دارای سمعک های هوشمند وایرلس می باشند. (برای انتخاب بهترین برند سمعک کلیک کنید).  در این سطح، طیف گسترده ای از سمعک ها وجود دارند که قابلیت های بی سیم دارند. این بدان معنی است که سمعک می تواند به تلفن همراه، تلفن ثابت، تلویزیون و دیگر دستگاه های سازگار با بلوتوث به صورت بی سیم متصل شود.

 

رفع ناتوانی شنیداری با استفاده از سمعک وایرلس

 

سمعک های وایرلس که به طور عامه به سمعک های بلوتوث دار نیز معروف هستند جز جدیدترین سمعک های تولیدی برای افراد کم شنوا می باشد. این گروه از سمعک ها دارای ردیاب های سیگنال گفتاری بوده و مدارات پردازشی آن ها بسیار پرسرعت می باشد و قابلیت برقراری ارتباط همزمان بین دو سمعک در مواردی که دو سمعک برای هر دو گوش تجویز شده است برقرار می شود. با استفاده از سمعک وایرلس درک گفتار به میزان زیادی افزایش پیدا کرده و کاربر راحت تر می تواند صدای طبیعی را درک کرده و رضایت بیشتری از استفاده آن خواهد داشت. امکان تمرکز بر صدای گوینده در جهات گوناگون با استفاده از این وسیله امکان پذیر شده است. سمعک وایرلس با استفاده از کامپیوتر مجهز به بلوتوث در طیف گسترده ای از باندها و کانال های جداگانه قابل تنظیم می باشد.

یکی از مهم ترین ویژگی های این نوع از سمعک ها استفاده از روش نوین وایرلس می باشد. با استفاده از این سیستم می توان یک ارتباط تلفنی را شکل هندزفری تجربه کرد. در این نوع از سمعک ها وسایل مختلف شنوایی ALD ، ریموت کنترل سمعک ، مدیا استریمر و … به شکل یک جا در آن جمع شده اند و به همین دلیل توانایی شگفت انگیزی در حل کردن مشکلات شنیداری بیماران کم شنوا ایجاد کرده است. از جمله ویژگی های سمعک های وایرلس می توان فعال سازی ارتباط تلفنی را نام برد. دایرکشنال میکروفون مکالمه رودرو در محیط های شلوغ را امکان پذیر کرده است. قابلیت اتصال به هر گونه وسیله بلوتوث دار از جمله تلویزیون، رادیو و … ایجاد شده است و می توان صدای صاف و مستقیم را به وسیله این نوع از سمعک ها تجربه نمود. با استفاده از این نوع سمعک ها می توان فاصله و شدت صدا را تنظیم نمود. دارا بودن ریموت کنترل در این نوع از سمعک ها سبب شده است حافظه کنترل شده و ولوم آن با بتوان تنظیم کرد.

ویژگی های سمعک وایرلس

  1. برقراری ارتباط همزمان بین دو سمعک
  2. جدیدترین سمعک های تولیدی برای افراد کم شنوا
  3. دارای ردیاب های سیگنال گفتاری و مدارهای پردازشی آن ها بسیار پر سرعت
  4. قابل تنظیم در طیف گسترده ای از باندها و کانال های جداگانه
  5. استفاده از روش نوین وایرلس – ارتباط تلفنی
  6. توانایی شگفت انگیز در حل کردن مشکلات شنیداری بیماران کم شنوا
  7. دارا بودن ریموت کنترل – برای تنظیم میزان صدا
  8. پردازش دو گوشی
  9. صدای طبیعی
  10. قابلیت تنظیم اتوماتیک تقویت صدا در محیط های مختلف
  11. قابلیت تنظیم سمعک به وسیله کامپیوتر

قیمت سمعک وایرلس چقدر است؟

قیمت سمعک بلوتوثی به طور میانگین بین 3 تا 15 میلیون تومان است. عوامل زیادی بر هزینه سمعک وایرلس تاثیر دارند که در بخش بعدی به آن ها اشاره می کنیم. هر چه امکانات سمعک بیشتر شود قیمت نهایی هم بیشتر می ‌شود. در خرید سمعک باید به پیشنهادات متخصص شنوایی توجه شود و سمعک فقط بر اساس قیمت انتخاب نشود. در درجه اول برای انتخاب سمعک مناسب باید نیازهای شنوایی کاربر در نظر گرفته شود.

برخی از سمعک های وایرلس تنها به ریموت کنترل و اپلیکیشن متصل شده و این قابلیت برای کم و زیاد کردن شدت صدای سمعک استفاده می‌ شود. اما برخی از سمعک های وایرلس قدرت انتقال و اشتراک گذاری صدا را دارند. قیمت سمعک های وایرلس نوع دوم بیشتر است.مدل های وایرلس می توانند به اکسسوری و لوازم جانبی سمعک ها متصل شوند.

هزینه خرید سمعک بلوتوثی به چه عواملی بستگی دارد؟

چندین پارامتر در تعیین هزینه سمعک بلوتوث دار مناسب برای انواع کم شنوایی تاثیر می گذارند که در این بخش به طور جداگانه به هر کدام از این پارامتر ها پرداخته می شود.

تکنولوژی سمعک وایرلس

هزینه خرید سمعک وایرلس یا بلوتوثی تا حد زیادی به سطح تکنولوژی به کار رفته در سمعک بستگی دارد. سطح تکنولوژی تمام سمعک های وایرلس با هم برابر نیست. هر چه سطح تکنولوژی و الگوریتم های پردازشی به کار رفته در سمعک بلوتوثی بیشتر باشد، قیمت آن هم افزایش می یابد. سمعک هوشمند معمولا از قابلیت وایرلس برای یکپارچه کردن تکنولوژی های خود استفاده می کند و اکثر سمعک های وایرلس یا بلوتوثی، هوشمند هم هستند.

برند سازنده سمعک وایرلس

عامل دیگر که بر هزینه خرید سمعک وایرلس موثر است، برند تولید کننده آن است. هر برند بر اساس شرایط تولید خود و جایگاهی که در بازار جهانی دارد هزینه سمعک های مختلف خود را تعیین می ‌کند.در ادامه قیمت سمعک وایرلس انواع برندها را بررسی می کنیم.

سطح امکانات سمعک وایرلس

یک عامل تعیین کننده در تعیین هزینه سمعک بلوتوثی امکانات سمعک است. در این مورد به لوازم جانبی سمعک و امکاناتی که سمعک در اختیار بیمار قرار می ‌دهد، توجه می شود.

 

معمولاً سمعک هایی که دارای شارژر، ریموت‌ کنترل، استریمر و… هستند هزینه بیشتری را به خو اختصاص می دهند.

اتصال مستقیم به موبایل

قابلیت اتصال مستقیم به موبایل بیشتر برای محصولات اپل فراهم است و به آن قابلیت MFi گفته می شود. برخی از سمعک های هوشمند وایرلس می توانند بدون وسایل واسطه مانند استریمر به موبایل متصل شده و تماس های تلفنی و اصوات را بدون تداخل محیطی و با تقویت سمعک دریافت کنند. تمام سمعک های وایرلس قابلیت اتصال به موبایل را ندارند. بنابراین می توان گفت سمعک هایی که دارای این قابلیت هستند دارای قیمت بیشتری هم می باشند. قابلیت اتصال به موبایل امکانات و قابلیت های متنوعی را برای کاربر فراهم می کند.

از شما عزیزان ممنون هستیم که تا این قسمت از مقاله با ما همراه بودید. امیدواریم که این مقاله برای شما مفید بوده باشد. از شما خواهشمندیم که مقالات ما را در شبکه های اجتماعی با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

با تشکر

مطالب ما را به اشتراک بگذارید

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در email

آیا مایل هستید که در زمینه سمعک از ما مشاوره رایگان بگیرید؟